De Schout Emmeloord

Impressies

Omschrijving

34 comfortabele appartementen in Emmeloord

Midden in het stadshart van Emmeloord komt straks het nieuwe woonwinkelgebouw De Schout. Een kloek gebouw met 34 comfortabele appartementen op de eerste en tweede verdieping en winkels op de begane grond. Prijzen vanaf 249.500 euro vrij op naam. 

De verkoop is inmiddels gestart. De bouw start al op 26 mei. Kopen = wonen. Interesse? Neem snel contact op met Woonaccent Makelaars Emmeloord.

Wonen op het tweede maaiveld

In De Schout kun je straks kiezen uit twee verschillende typen appartementen. Beide typen hebben twee slaapkamers, een ruime woonkeuken en badkamer met douche, maar de indeling van de binnen- en buitenruimte verschilt. De appartementen aan de westgevel kijken uit over het heringerichte Kettingplein. De appartementen aan de oostzijde kijken uit richting de naastgelegen woonwijk. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

Woon je op de eerste verdieping, dan heb je aan de achterzijde ook de beschikking over een eigen daktuin van sedum op het gezamenlijke groendak. De appartementen aan de westgevel hebben een daktuin met een vlonderzitje en die aan de oostgevel een daktuin met loggia. Ontmoet hier je buren voor een praatje of lees een mooi boek, zittend in je tuintje. De appartementen op de tweede woonlaag hebben aan de achterzijde een balkon.

Kenmerkende polderarchitectuur

Het gebouw is ontworpen in de Delftse Schoolstijl. Deze bouwstijl met diepliggend metselwerk, warme, roodbruine kleuren en bijzondere details is kenmerkend voor de bebouwing in de polder. In De Schout voel je je als echte polderbewoner helemaal thuis.

Interesse in een van de 34 appartementen op een autoluwe plek in hartje Emmeloord? Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Plaats:

Emmeloord

Woonoppervlakte:

Vanaf 78m2

Aantal kamers:

Vanaf 3

Verkoopprijs:

Vanaf €249.500,- v.o.n.

Verwachte opleverdatum:

Onbekend

Interesse? Laat uw gegevens achter

Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.