De Oude Bakkerij Ens

Impressies

Omschrijving

De Oude Bakkerij Ens – Thuis in het dorp

Wonen in het oude dorpscentrum van Ens. Met één been in het verleden, de ander in de toekomst. Op de plek waar in 1950 Jan Plaizier als één van de eerste pioniers zijn bakkerij startte, komen nu 9 koopwoningen onder de projectnaam: ‘De Oude Bakkerij’. Een uitgebalanceerde combinatie van klassiek met modern; refererend aan de historische architectuur van De Delftse School, maar dan met alle comfort van nu. Er is voor ieder wat wils: een maisonnette, royale appartementen met 2-, 3- of zelfs 4-kamers, luxe penthouses en een ruime eengezinswoning.

Dit is De Oude Bakkerij Ens

  • 8 koopappartementen en 1 koopwoning midden in het centrum van Ens.
  • Verschillende woningtypes: van maisonnette van circa 105m2 en 2-, 3- en 4-kamerappartementen variërend van zo’n 70m2 tot 155m2, tot ruime eengezinswoning van zo’n 105m2 met balkon en terrastuin. Kortom: voor ieder wat wils.
  • De twee prachtige penthouses hebben een spectaculair uitzicht over het dorp Ens en de landelijke omgeving.
  • De appartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen, verbonden met elkaar door middel van een trappenhuis met lift.
  • Compleet opgeleverd: Alle woontypen worden opgeleverd inclusief luxe keuken en sanitair.
  • Iedere woning heeft een buitenruimte, variërend van een loggia, balkon of tuin. Daar kun je in alle rust ontspannen.
  • Unieke locatie met alle belangrijke voorzieningen op loopafstand: winkels, horeca, sportgelegenheid en recreatie.
  • Een kleinschalig bouwproject geïnspireerd op de markante oude bebouwing, gekenmerkt door de karakteristieke architectuurstijl van De Delftse School. Van binnen heeft het bouwproject een moderne, luxe en duurzame uitstraling.
  • Centrale ligging – binnen een uur in Amsterdam, Utrecht of Groningen. Zwolle binnen 20 minuten rijden. Kampen en Emmeloord op zelfs maar 10 minuten rijden.

Diversiteit

De Oude Bakkerij biedt diversiteit van aanbod op alle niveaus. De woningtypen zijn er in verschillende soorten en maten. Van ruime eengezinswoning tot luxe penthouses, met spectaculair uitzicht over het dorp Ens en de landerijen. De vloeroppervlakken variëren van ca. 70m2 tot 155m2. In De Oude Bakkerij is er voor iedereen een thuis in het dorp.

Duurzaamheid

Uiteraard voldoet De Oude Bakkerij qua duurzaamheid aan de eisen van het huidige Bouwbesluit. Denk aan uitstekende isolatie, zonnepanelen voor het opwekken van duurzame stroom en het energiezuinig verwarmen van de woningen met behulp van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. De woningen zijn dan ook volledig gasloos. Verder is de aanvoer van frisse buitenlucht geregeld via een energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Plaats:

Ens

Woonoppervlakte:

Vanaf 61m2

Aantal kamers:

Vanaf 2

Verkoopprijs:

Vanaf €239.000,- v.o.n.

Verwachte opleverdatum:

Medio 2022

Interesse? Laat uw gegevens achter

Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.