Pago

Impressies

Plattegronden

Omschrijving

Deze fraaie witte villa is een moderne afspiegeling van de Hollandse, pittoreske wooncultuur. Door zijn strakke lijnen in combinatie met de dorpse stijl is het een unieke villa te noemen. Kenmerkend is de geprononceerde topgevel als beëindiging van het riante dakvlak.  

Villa Pago heeft een oppervlakte vanaf 157 m², inclusief een vliering van 18 m². Deze villa is op verschillende manieren uit te breiden, zo behoort het tot de mogelijkheden om de berging (gedeeltelijk) bij de woning te betrekken. De woningindeling kan zelf worden bepaald.  Zo kan er worden gekozen voor een extra ruime woonkamer met een sfeervolle, open keuken. Vanuit de centrale hal is er een trap naar de bovenverdieping, waar bijvoorbeeld gekozen kan worden voor drie ruime slaapkamers.

De naam ‘Pago’ komt uit het Latijn en betekent ‘dorp’. Een passende naam voor een villa met een schilderachtig voorkomen. 

Kenmerken

Woonoppervlakte:

157 m2

Inhoud:

620 m3

Aantal kamers:

max. 4 (3 slaapkamers)

Aantal woonlagen:

2 en een vliering

Gemiddelde bouwtijd:

6 maanden

Richtprijs vanaf:

€425.000

Interesse? Laat uw gegevens achter

Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.