Novum

Impressies

Plattegronden

Omschrijving

In het eigentijdse ontwerp klinkt de echo door van de jaren ’30 en de “Fin de siécle”, waarin laatstgenoemde bijdraagt aan een rijke detaillering en het luxe gevoel van weldadige buitenplaatsen. De villa is een uitgesproken combinatie van traditionele en moderne architectuur.  

Met twee lagen en een schuine kap heeft deze villa in de basis al een oppervlakte van 157 m². Deze villa is op meerdere manieren uit te breiden én geheel naar eigen wens in te delen. Zo kunt u de woning aanzienlijk vergroten met een zijuitbouw over 2 bouwlagen. Hiermee wordt het woonoppervlak vergroot tot 189 m². Een grote living met open keuken en centrale hal geeft een speels karakter. De royale zolderverdieping biedt de mogelijkheid om extra kamers te realiseren.

De naam ‘Novum’ komt uit het Latijn en betekent ‘nieuw’. Een passende naam voor een authentiek ontwerp dat in een nieuw jasje gestoken is.

Kenmerken

Woonoppervlakte:

157 m2

Inhoud:

629 m3

Aantal kamers:

5

Aantal woonlagen:

2 en een zolder

Gemiddelde bouwtijd:

6 maanden

Richtprijs vanaf:

€450.000

Interesse? Laat uw gegevens achter

Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.