Amare

Impressies

Plattegronden

Omschrijving

Deze villa kenmerkt zich door een eigentijdse vertaling van stijlelementen uit de villabouw van de jaren dertig. De doorlopende gootlijnen, het schilddak en de horizontale banden in het metselwerk zijn kenmerkend voor dit architectuurtijdperk. Een fraai element is de erker die zich aan de straatzijde bevindt.

Villa Amare is een zeer royale villa met een oppervlakte vanaf 176 m²! Als dat nog niet groot genoeg is, kan deze villa kan ook nog op diverse manieren worden uitgebreid. Het is ook mogelijk om de villa geheel naar eigen wens in te delen. Naast een u-vormige woonkamer met een centrale hal, kan het aantal slaapkamers en badkamers zelf worden bepaald. Ook is een extra erker aan de zijkant van de villa een mooie optie.

De naam ‘Amare’ komt uit het Latijn en betekent ‘liefde’. Een passende naam voor een modern jaren dertig ontwerp, dat doorgaans zo geliefd is.

Kenmerken

Woonoppervlakte:

176 m2

Inhoud:

678 m3

Aantal kamers:

max. 6 (5 slaapkamers)

Aantal woonlagen:

2 en een zolder

Gemiddelde bouwtijd:

6 maanden

Richtprijs vanaf:

€475.000

Interesse? Laat uw gegevens achter

Wilt u meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij geheel vrijblijvend contact met u op.